Langste tafel '23
 
Vrijdag 25 augustus (Nog plaats voor 6 personen)
 
 
 
 
Ja
Nee
 
 
 

Reserveren 'De langste tafel'


 

De langste tafel is back. En dit jaar pakken we extra uit!

Naast de langste tafels voor onze foodbar kan je deze zomer ook nog genieten van ons concept op unieke locaties in Diest!


We gaan zaterdag 8 juli van start en verzorgen, samen met Kwartiermakerij, het laatste avondmaal in de Zichtbar op ‘t Citadel in Diest! De mooiste openlucht zomerbar van het land, met een prachtig uitzicht over Diest. De langste tafel op de Zichtbar is volzet!


Donderdag 20 juli gaan we met onze langste tafel de adembenemende serres van Papriverm in! Zij produceren paprika’s en andere groenten op een duurzame manier in hun serres. Je kan ze o.a. terugvinden bij hun bedrijf in Molenstede en in de KoKed-automaten aan Den Amer in Diest.

De langste tafel in Papriverm is volzet!


Vrijdag 28 en zaterdag 29 juli strijkt onze langste tafel neer in de idyllische tuin op de Lazarijberg.  In de biotuin van Dorien en Sander geniet je van de rust, het prachtige uitzicht over de velden en een zonsondergang.  Benieuwd? Neem alvast een kijkje op hun instagram.


Op vrijdag 18 en zaterdag 19 augustus keren we terug naar onze foodbar voor een typische langste tafel in een zomerse vakantiesfeer.


Vrijdag 25 augustus zetten we onze langste tafel in de Samentuin. Een gezellige ontmoetingsplek midden in de stad waar plaats is voor rust, diversiteit, ontmoeting en ecologisch tuinieren. 


Na het succes van 2 jaar geleden sluiten onze langste tafels af op zaterdag 23 september tijdens Re:lict! Ook dit jaar werken we samen met verschillende Diesterse chefs. Samen met Butan, Biscuiterie Stuckens en Legum zorgen we voor een super gezellige langste tafel tijdens dit eigenzinnig stadsfestival. Deze langste tafel is volzetHet menu is elk weekend anders! 
 Data 

Zaterdag 8 juli @Zichtbar Citadel

Donderdag 20 juli @Papriverm

Vrijdag 28 juli @Op de Lazarijberg

Zaterdag 29 juli @Op de Lazarijberg

Vrijdag 18 augustus @Bacari Foodbar

Zaterdag 19 augustus @Bacari Foodbar 

Vrijdag 25 augustus @Samentuin 

Zaterdag 23 september @Re:lict (Reserveren kan hier)Prijs: €47,00 p.p., exclusief drankWij ontvangen u graag vanaf 18 uur 30.

Wees op tijd want we starten stipt om 19 uur met het eerste gerecht!Tot snel!

Team Bacari


Gelieve allergieën of vegi door te geven bij opmerkingen.


a

De langste tafel

@ unieke locaties in Diest